Ikke-kategoriseret

Referat med beslutninger fra medlemsmødet den 8.8.2023

ETOV

Referat af medlemsmøde den 8.8.2023

Afbrud fra Preben, som var akut på Slagelse Sygehus

Peter redegjorde for forberedelserne til Repair Café. Der inviteres til forberedende møde i Kino. Rammerne er på forhånd meget åbne, og der kan fx blive tale om reparation af stole og meget andet, som folk kommer med. Peter er i dialog med Repair Shop Foreningen i Danmark.

Vi er enige om, at reparation af stoleben ikke er en teknisk opgave for ETOV, men der kan sagtens komme teknisk-videnskabelige udfordringer, som ETOV kan hjælpe med.

Vi besluttede at vi fremover vil arrangere udflugter til steder af teknisk og videnskabelig interesse. Som det første vil vi arrangere en fælles tur fra Ringsted til Elmuseet i Haslev. Bjarne har ihærdigt forsøgt at kontakte dem for at aftale nærmere, men de svarer ikke, så vi vil opsøge dem en tirsdag i åbningstiden.

Vi kan godt bruge flere aktive i vores lille digitaliseringsgruppe, og vi vil også gerne have et sted at være. Vi digitaliserer smalfilm 8mm samt 16 mm, og potentielt også andre former for digitalisering

Vi vil arrangere foredrag af teknisk og videnskabelig interesse. I første omgang vil Peter gerne fortælle lidt om at komme i gang med smart home, og vi håber, at Jens Bølling vil være med til at fortælle

Inspireret af Otto og Preben vil vi i ETOV arbejde for at lave et simpelt men effektivt alternativ til de alarmknapper, som især ældre kan blive visiteret til af kommunen. Holdningen er, at der er for meget, der knaser i kommunens procedurer og at det ikke er acceptabelt for alle, der bor i eget hjem, at give mange medarbejdere i kommunen ubegrænset adgang til at låse sig ind i hjemmet når som helst uden varsel, lige som det ikke er alle, der ønsker deres hjem vurderet af kommunen eller kan lide, at kommunen blander sig i hjemmets indretning. Der er behov for en nødknap og intet andet. Preben har siden foreslået, også at udvikle en livstegnsknap.

Vi overvejer at oprette en podcast kanal med teknisk/videnskabelige indslag med alt fra interviews til spændende lyd af maskiner og tekniske signaler.

 

Næste møde i ETOV er tirsdag den 22.8.2023 klokken 17

Hold dog øje med hjemmesiden, da det er muligt, at to bestyrelsesmedlemmer med kort varsel bliver forhindret.

Skriv et svar