Om ETOV

Foreningens formål er at skabe og fremme et fællesskab mellem teknisk og videnskabeligt interesserede mennesker.

 

Foreningen er startet af en flok ildsjæle, der elsker mekanik, elektronik og teknologiske løsninger. Nogle har en forkærlighed for radioer andre til billedbehandling og igen andre til programmering til hverdagsbrug. ETOV er med andre ord en sammenslutning af mennesker, der deler interessen for teknologien bag de apparater og maskiner, der omgav vores forfædre og dem, der omgiver os i hverdagen i dag.

 

Vi arbejder med teknologiske og videnskabelige teorier i anvendte konstruktioner på det praktiske plan. Det kan være alt lige fra mekaniske konstruktioner over elektriske apparater,  billedbehandling til computerteknologi og programmering. Dette kan være en fysisk opbygning af komponenter f.eks. en kondensator, digitalisering af smalfilm, programmering af mikrocomputere til styringsformål herunder IoT eller reparation af apparater. Kun din fantasi sætter begrænsningen for hvilken teknologi vi beskæftiger os med.

 

Om du har en baggrund med en lang videregående uddannelse, eller du lige er droppet ud af skolen, er lige meget. Du skal blot have interesse for naturvidenskab eller teknologi på det praktiske plan og have lyst til at blive inspireret og sparre med ligesindede.

 

Vi lægger vægt på en åben kommunikation, hvor alle har ret til at have sin mening; men alle følger flertallet. Dog har enkelte nogle få ekstra ansvarsopgaver.

 

Vigtigst af alt er, at vi hygger os, når vi mødes for at dyrke vores passion.

 

Velkommen i foreningen.

 

ETOV ledes af en bestyrelse, som består af :

Bjarne Nielsen

Formand og økonomiansvarlig

formand@etov.dk

Annelise Ditmer

Sekretær

sekretær@etov.dk

     

Preben M. Christensen

Bestyrelsesmedlem

 

Kai Lauterlein

Bestyrelsesmedlem