Om ETOV

Foreningens formål er at skabe og fremme et fællesskab mellem teknisk og videnskabeligt interesserede mennesker.

Foreningen er startet af en flok entusiaster, der elsker mekanik, elektronik og teknologiske løsninger. Nogle har en forkærlighed for radioer andre for billedbehandling og igen andre for programmering til hverdagsbrug.

Med andre ord, Eksperimenterende Teknik og Videnskab eller ETOV er en forening af personer, der har en interesse i teknologien bag de apparater og maskiner, der omgav vores forfædre og de der i dag omgiver os i dagligdagen.

Vi lægger vægt på en åben kommunikation, hvor alle har ret til at have sin mening; men alle følger flertallet. Dog har enkelte nogle få ekstra ansvarsopgaver.

Vi arbejder med teknologiske og videnskabelige teorier i anvendte konstruktioner på det praktiske plan. Det kan være alt lige fra mekaniske konstruktioner over elektriske apparater,  billedbehandling til computerteknologi og programmering. Dette kan være en fysisk opbygning af komponenter f.eks. en kondensator, digitalisering af smalfilm, programmering af mikrocomputere til styringsformål herunder IoT eller reparation af apparater. Kun din fantasi sætter begrænsningen for hvilken teknologi vi beskæftiger os med.

Hvorvidt du har en baggrund med en lang videregående uddannelse eller du lige er gået ud af skolen, betyder ikke noget. Du skal blot have en interesse for videnskab eller teknologi på det praktiske plan og har lyst til at blive inspireret og sparre med ligesindede.

Vigtigst af alt er, at vi hygger os, når vi mødes for at dyrke vores passion.

Velkommen i foreningen.

 

ETOV ledes af en bestyrelse, som består af :

Jens Bølling Formand formand@etov.dk
Annelise Ditmer Sekretær sekretær@etov.dk
Uffe Hansen Kasserer kasserer@etov.dk
Bjarne Nielsen Næstformand naestformand@etov.dk
Preben M. Christensen Bestyrelsesmedlem