Nyheder

 

Maj 2021

Endelig lykkedes det. Vi har holdt årets første fysiske møde i Ringsted Kulturhus. Vores 2 tohjulede køretøjer blev pakket ud og efter opladning af batteriet blev den ene afprøvet. Jens havde medbragt en microcomputer med et gyroscope og accelerometer tilsluttet for at demonstrere, hvad der måler hvordan den tohjulede vogn holder balancen. Det er lidt af en kunst at få den til at køre rigtigt; men et par af medlemmerne var gode til det. Uffe gav en demonstration af fænomenet med stående bølger ved hjælp af en opstilling, hvor flammerne fra en brænder bestående af et langt rør ændrede højde som følge af den frekvens, som røret blev sat til at svinge med. Med hensyn til Home Automation, blev der eksperimenteret med Sonoff-enheder.

Vi fortsætter aktiviteterne på næste møde d. 8/6-21 fra kl. 17.00.

___

April 2021

Så er der ved at blive lukket op for samfundet efter en lang vinter i “dvale”, og vi kan komme til at mødes fysisk. Vi skal til at have gang i eksperimenterne, og vi vil på førstkommende vise lidt af mulighederne for selv at lave “Home Automation”.

Nye mødedatoer vil snart være at finde i begivenhedskalenderen.

___

Februar 2021

Foreningen har oprettet en række fora. De fleste er åbne for alle, der registrerer sig, og enkelte er kun for medlemmer. Du finder linket under menupunket “For medlemmer” – “ETOV Forum”. Vil du have mulighed for adgang til alle fora, kan du benytte dig af tilbuddet om første års medlemskab til halv pris.

___

Januar 2021

Vi har netop fået lov at dele det flotte nyhedsbrev fra Radiomuseet i Göteborg, hvor der er meget interessant at læse, bl.a. med links til en hjemmeside, hvor man kan høre kortbølgeradio fra en modtager i Sydsverige! Læs nyhedsbrevet her: Nyheter från Radiomuseet